Molnár Dóra (06 20 255 2685) vagyok. Régi vágyam teljesült, amikor megkaptam a kozmetikusi bizonyítványomat. Tudatosan készültem a pályára, ezt megelőzően egészségügyi középiskolába jártam. Azóta is folyamatosan képzem magam, szeretném a szakma teljes csínját- bínját elsajátítani.

 

Meggyőződésem, hogy a szép és egészséges bőr mindenkinél elérhető megfelelő életmóddal és rendszeres ápolással, ezért arra is hangsúlyt fektetek, hogy tanácsokat tudjak adni a vendégeimnek. Fontosnak tartom a szakszerűséget, hitelességet, ehhez segítenek hozzá főiskolai tanulmányaim rekreáció és egészségfejlesztés szakon.

 

A bambuszvirág(R) rendszer masszázsa

 

Kínában is különlegességnek tartják a MIAOMEI(R) tradicionális egészségmegőrző, fiatalító és fogyasztó masszázst.

 

A masszázs alatt a teste árulkodni fog az Ön gyenge - érzékeny pontjairól, és bizonyára lesznek fájdalmasak is közöttük, (ott, ahol többlet vagy dugulás van, ezek meggyengült védelmi rendszerének üzenetei a számunkra). Ennek ellenére hazafelé olyan érzése támad majd, mintha súlyos kövek estek volna le a testéről, úgy érzi majd, mintha a föld felett lebegne. Bármikor a fenntartó időszakon túl is eszébe fog jutni ez az érzés, ha felugrik a vérnyomása, meghúzódik a dereka, fáj a nyaka, könyöke. Addigra megtanulja, hogy a fájdalom, bőrpír, sötét májfolt, dudor, meleg, a fejfájás, a feszültség a TÖBBLET - a fehér folt, a kezek és a lábak hidegsége, a gyengeség, a hidegrázás, a lelassulás, a romló memória, az étvágytalanság, az alacsony vérnyomás, kevés gyomorsav, mind a HIÁNY jelei.

 

A masszázs nem véletlenül levédett és különleges, még Kínán belül is. Mi, akik hosszú évek óta naponta végezzük, nem tudunk rá más jelzőt mondani, mint egyszerűen csak azt, hogy fantasztikus.

 

Talán nincs is olyan ember, aki életében legalább egyszer ne szeretett volna megszabadulni fölös kilóitól. A miaomei(R) masszázs eredményes átváltozást ígér, és nyújt, de csak azoknak, akik betartják a szabályokat.

 

Miaomei(R) masszázs, amitől biztosan megváltozunk...

 

Mi az a miaomei(R) masszázs? Egy keleti módszer mi másból indulna ki, mint a harmóniából? Nem csupán fogyást ígér, hanem a szervezet egyensúlyának, helyes működésének megteremtését. Na és persze fogyást is.

 

A Diét Nem csupán a napi többszöri étkezést fontos betartani. Azt sem mindegy, mit eszik a fogyni vágyó. Mert az előkészítés szakaszában méregtelenítésre is szükség van, és ezt a táplálék minősége is befolyásolja. Szakemberek által összeállított, 9 különböző problémára kialakított teljesen egyedi és csak ebben a kúrában hozzájutható, 14 heti étrendből személyre szabottan választják ki a legmegfelelőbbet. Előírják az étrendet, és étrend-kiegészítők szedését is javasolják.

 

Mit ajánlott enni? Mindent! Viszont azt csak úgy, ahogy mindenkinek egyedileg kiválasztják, ezért bomba biztos. A kúra alatt nem hogy nem érzünk éhséget, hanem az jelent problémát hogyan "birkózzunk" meg az előírt mennyiséggel.

 

Hányszor kell menni és milyen a masszázs? A miaomei(R) masszázs tíz alkalmat jelent, egy-egy órát tölt a vendég a masszőr keze alatt, és a speciális pontok nyomkodása vezet a test átalakulásához és a fogyáshoz. A nyomkodás nem simogatás, ott érezzük erősebbnek, ahol gond van az egyensúlyunkkal. Nem jelent elviselhetetlen fájdalmat, de másnap akár izomlázat is észlelhetünk, mintha edzésen vettünk volna részt. A fenntartó időszakban már szinte hiányzik a két alkalom között. Minden alkalommal átélhetjük a csodát, amelyet a sok ezer éves hagyomány és a jól képzett szakemberek biztosítanak a számunkra.

 

Méregessünk?

 

Otthon nincs rá szükség, mert a kezelések alkalmával minden paraméterünket feljegyeznek a személyes kartonra. A fenntartó kezelések alkalmával is rögzítik ezeket az eredményeket. Sokan jóval előbb vehetnek magukra egy-két mérettel kisebb ruhát, mint amire számítanának, mert bár a súlyuk nem nagyon csökkent, az intenzív masszázsnak köszönhetően centiméterekben gyorsabban mutatkozik a változás. És a test zsírszázaléka is alacsonyabb lesz! Ez mutatja a valós fogyás mértékét, mert a kilók becsaphatnak minket

 

Mennyire tartós a hatás?

 

További, emlékeztető masszázsokkal és a fogyi termékek rendszeres szedése mellett nem csak rögzíthető a formaváltozás, hanem még napról - napra egyre többet adhatunk le a nem kívánt feleslegből. Ilyenkor már ritkábban kell felkeresni a szalont. A rendszer egyik legnagyobb előnye, hogy az utasítások betartása mellett elmarad a rettegett jo - jo effektus, ami nem csak a pénztárcánkat és a pszihénket, de a belső szerveinket és a bőrünket is nagyon megviseli.

 

Mire jó még a masszázs?

 

Emésztési problémák, stressz, fejfájás, vérnyomás-ingadozás, ízületi gyulladások, gerincproblémák, egyszóval minden bajunkat segít könnyebbé tenni, később pedig hozzájárulhat a betegségek megszűnéséhez is, hisz ha visszaáll az egyensúly, helyrebillen az egészség is. A kúra "mellékhatása" az általános jó közérzet, a kellemesebb lelkiállapot. A masszázs, tekercseléssel is kiegészülhet az alakformálásnak és a bőr feszesítésének eszköze.

 

Kezelések Gépi kezelések Masszázsfajták arcon, és dekoltázson Festések Szőkítések

- arc tisztítással

- tini arckezelés

- gyümölcssavas arckezelés

- hidratáló, tápláló, feszesítő-arckezelés

- férfi arckezelés

- teljes testradír

- ultrahang

- vió

- iontoforézis

- hideg-meleg arcvasalás

- frimátor

- gyémántfejes arccsiszolás

- vákuum

- relaxáló, feszesítő

- nyirokmasszázs

- lávaköves

- ázsiai legyező

- spirituális

- szempilla

- szemöldök

 

Sminkelés

- alkalmi

- nappali, esti

- kar

- láb

- bajusz

Fül- és orrlyukasztás Szemöldökszedés